Úradná
tabuľa
Tlačivá
pre občanov
Obecný
úrad
Obecné
zastupiteľstvo
Úradné
oznamy
Farnosť
REMENINY
Farské oznamy
10.12.2021

Mesto Vranov nad Topľou, Prešovský samosprávny kraj a Združenie miest a obcí vranovského regiónu v sobotu 11. decembra od 10.00 h do 17.00 h v Mestskej športovej hale vo Vranove nad Topľou otvoria vakcinačné centrum.
Upozornenie: Vakcinačný tím bude očkovať vakcínou COMIRNATY od spoločnosti Pfizer/BioNtech. Proti ochoreniu COVID-19 sa môžu prísť dať očkovať nielen tí, ktorí očkovaní ešte nie sú, ale aj tí, ktorí sa chcú dať vakcinovať druhou či treťou dávkou vakcíny COMIRNATY.

Už štandardne všetkých tých, ktorí sa rozhodnú očkovať žiadame, aby dodržali postup troch krokov, čím zrýchlia prácu centra.

Krok prvý – Zaregistrovanie sa na deň a čas Touto registráciou ušetríte čas a zrýchlite prácu vakcinačného centra. V prípade, že sa zaregistrovať neviete, poproste svojich príbuzných, aby Vám s registráciou pomohli. S registráciou na očkovanie občanom pomôžu aj zamestnanci Mestského úradu vo Vranove nad Topľou na tel. čísle: 057/7590114.
Zaregistrovať sa môžete tu: https://psk-ockovanie.sk/…minu-pfizer/
Rezervácia sa pre daný deň uzatvára vždy predvečer očkovania o 19.00 h.

Krok druhý – Vytlačte a vypíšte informovaný súhlas a anamnestický dotazník pre pacienta (www.vranov.sk

Krok tretí – Zaregistrovaní do vakcinačného centra prichádzajú 10 minút pred vakcináciou. Aj takto zabránite tvorbe radov pred samotným vakcinačným centrom.
Upozorňujeme, že stále je potrebné dodržiavať respirátor – odstup – ruky.
Očkovacie centrum slúži aj nezaregistrovaným občanom, no tí musia rátať s prípadným čakaním. Preto všetkým, ktorí sa chcú očkovať odporúčame sa zaregistrovať.

Kontakt
Obecný úrad Remeniny 11, 094 31
obec@obecremeniny.sk
057/445 23 11
Kalendár vývozu
Odber noviniek

Zostaňte v obraze - prihláste sa k odberu newslettera a buďte informovaný o aktuálnych novinkách.

* Odoslaním e-mailovej adresy súhlasíte s odberom noviniek